Främlingsfientlighet, rasism och annat trist

svenska trollfabriken som sprider hat

2017-02-16 19:19 #0 av: vallhund

"Så styrs den svenska trollfabriken som sprider hat på nätet mot betalning

De lurar till sig intervjuer med hjälp av fejkade identiteter. Syftet: sprida främlingsfientlighet och hat mot politiker, opinionsbildare, journalister och vanligt folk.

Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs tidning går i dag in bakom kulisserna hos Granskning Sverige – en av landets ledande främlingsfientliga propagandacentraler."
http://www.ekuriren.se/tjanster/granskning-sa-styrs-den-svenska-trollfabriken-som-sprider-hat-pa-natet/


ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2017-02-16 19:34 #1 av: mangemani4

du vet, den som skrivit den artikeln är en vänsterextremist och vars enda syfte med intervjun var att enbart höra och förstå det han ville höra och förstå och att försöka smutskasta. jag har hört båda intervjuerna och har även hört när de försöker att få tag i denna herr stråhle för att fråga honom om lögnerna han har skrivit, men han har "gått under jorden" i form utav "han sitter i möte", "han är tillbaka kl:...", han är på affärsresa", "han är på lunch", vilket alla fega journalister använder som bortförklaringar när de inte vågar stå för det de skrivit.

man ska inte svälja allt som står i en tidning med hull och hår, och ännu mindre uttala sig, innan man vet hur hela bilden ser ut.

Anmäl
2017-02-16 19:54 #2 av: mangemani4

och detta är ett ypperligt tillfälle att visa hur fakenews ser ut. lyssna på intervjuerna, där har ni beviset att denna vänsterextremist stråhle är full av skit och att artikeln är full utav lögner. men som vanligt så är det mycket enklare för svaga hjärnor att bara tro rakt av på det som står i en tidning, så ni kommer säkert inte göra det, det skulle bli för krångligt, när ni måste tänka lite.

2017-02-16 20:31 #3 av: Sollar

#1 #2 Öm tå?

Anmäl
2017-02-16 20:47 #4 av: mangemani4

säger bara som det är. blir less på allt dumt folk som läser något, tror blint på det och utgår från det, utan att ens veta hur det egentligen ligger till eller ens har något som helst intresse i att ta reda på något. det är en utav anledningarna till varför det ser ut som det gör i landet, aftonbladet skriver något, de säger något på SVT och då är det hux flux så bara, ingen som helst tanke verksamhet hos dessa människor som sväljer allt med hull och hår.

Anmäl
2017-02-16 21:15 #5 av: [AnimeV4]

https://www.youtube.com/watch?v=JlakwT8DghQ !


Anmäl
2017-02-16 21:40 #6 av: mangemani4

lägger även till https://www.youtube.com/watch?v=P6VRPhpI5j8

Anmäl
2017-02-16 23:03 #7 av: vallhund

Tack för dom ytterst pedagogiska exemplen. Texten i originalartikeln som jag länkade till i #0 funkar lika bra på vänsterextrema som på högerextrema.

Schas i väg med er alla små irriterande troll, finns säkert andra sidor ni kan trolla runt på, här är inte troll välkomna!

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2017-02-16 23:18 #8 av: [AnimeV4]

#7 Vart är trollen? Om du hade kollat på länken jag la upp skulle du ha sett att min poäng är - Tro inte på någon media. Använd hjärnan.


Anmäl
2017-02-18 12:30 #9 av: Loris M

Så klart! Gillar man inte det som avslöjas kan man alltid påstå att det är påhittat och att de som läser det är dumma och okritiska. Att samma personer sväljer  alternativa sanningar från suspekta källor, är tydligen något annat.  

Och nu är hatarna igång. Att tysta ner är en annan metod som trollen använder:

"Efter att granskningen publicerades igår har hot och hat haglat in till Eskilstuna-Kurirens redaktion.

– De mer eller mindre jagar oss. De ringer oavbrutet till alla delar av redaktionen, en del skriker bara rätt ut, berättar chefredaktör Eva Burman.

Eskilstuna-Kuriren och Strengnäs tidnings granskning avslöjar en noga organiserad verksamhet som styrs via en hemlig webbportal av nätverket Granskning Sverige. Lokaltidningens redaktion tog under 2016 emot ett hundratal hotfulla samtal från anonyma personer. Tidningen beskylldes bland annat för att de i enlighet med de pressetiska reglerna inte i onödan skriver ut brottsmisstänktas identitet eller etnicitet. I ett annat av de avslöjade fallen anklagar trollen Svenska kyrkan för att de viger homosexuella par.

– Syftet är helt klart att skapa en tystnadskultur. Att göra det obekvämt att bevaka frågor som rör exempelvis integration och jämställhet."

http://www.svt.se/kultur/medier/hot-och-hat-efter-eskilstunakurirens-granskning-av-trollcentralen

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2017-02-23 16:43 #10 av: tarantass

Inte utan att man får en viss förståelse för de konservativa som under kampen för all-män och sedermera även kvinnlig rösträtt ansåg att den råa allmogen och arbetarklassen inte var mogna för den.

De missade förstås det stora flertal i sina egna kretsar som inte heller var mogna för att rösta – till exempel genom dålig insyn i hur flertalet hade det och åtföljande snålhet, precis som så många lider av än idag gentemot grupper som har det sämre än de själva.

Märk väl att jag inte påstår att rösträtten borde begränsas igen. Men även "okritiskt PK-folk" (folk mellan de totalitära ytterligheterna, just nu vanligen = till vänster om dem) ska väl ha rätt att ta upp känsliga ämnen.

Ty vad som är uppenbart är att politisk mognad hänger samman med bildning – hjärtats bildning räcker hos en del, hos andra behövs även gedigen skolgång – och att bildningen är katastrofalt tunnsådd. Katastrofalt bland annat för demokrati och mänskliga rättigheter.

Anmäl
2017-03-01 12:10 #11 av: kamera0710

Mangemani4, vill du hävda att granskning Sverige har rätt i exempelvis detta "reportage" om den svenska HBTQ-rörelsen? Ur "reportaget":

 "Enligt experter är både medierna och den så kallade HBTQ-rörelsen infiltrerade av kommunister som använder några få homosexuellas ibland tragiska öde för att försöka utplåna den svenska familjen och det svenska folket."

Vilka dessa experter är blir jag inte klokare på, men upplys mig gärna om jag missat något.

Anmäl
2017-03-01 12:37 #12 av: vallhund

#11 Mangemani4 kan inte svara då jag portat hen från sajten.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.